Werkwijze

Om te komen tot een succesvolle samenwerking onderkennen we diverse stappen.

1. Telefoongesprek

Tijdens een telefoongesprek van 10 minuten kunnen we bepalen of een samenwerking renderend kan zijn. Als dit zo is, krijg je huiswerk in de vorm van het opstellen van een lijstje met zoektermen. Op basis van de door jou toegestuurde informatie gaan we een offerte uitwerken.

2. Samenwerkingsovereenkomst

Bij een samenwerking stellen we een samenwerkingsovereenkomst op. Na ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst en leveringsvoorwaarden ontvang je een factuur.

3. Bouwen van website

Na ontvangst van de betaling start de bouw van de website op basis van een transparante linkstructuur en krachtige content. Na oplevering van de website gaan we promoten.

4. Promotie

Door het online promoten (SEO) van de website komen de leadaanvragen binnen. Hierbij gaan we standaard uit van autonome ranking posities en zoekverkeer. Wil je sneller omzet genereren, dan behoren AdWords-achtige campagnes (SEA) tot de mogelijkheden. De SEO promotie wordt maandelijks vooruit gefactureerd. Dit geldt ook voor het SEA-budget.

5. Leadstroom

De leadstroom komt op gang en jouw commerciële afdeling heeft direct contact met de klant. Op regelmatige basis ontvangen we van jou een terugkoppeling over de leadkwaliteit in relatie tot het klantprofiel.

 

Wil jij samenwerken met Virgoleads? Neem dan contact met ons op.