Om te komen tot een succesvolle samenwerking onderkennen we diverse stappen.

1. Telefoongesprek

Tijdens een telefoongesprek van 10 minuten kunnen we bepalen of een samenwerking renderend kan zijn. Als dit zo is, krijgt u huiswerk in de vorm van het opstellen van een lijstje met zoektermen. Op basis van de door u toegestuurde informatie gaan we een offerte uitwerken.

2. Samenwerkingsovereenkomst

Wanneer we gaan samenwerken gaan we een samenwerkingsovereenkomst opstellen. Na ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst en leveringsvoorwaarden ontvangt u in Variant 1 de eerste factuur. Na ontvangst van de betaling starten de volgende werkzaamheden:

  • Aanmaken DAP
  • Verwerken klantprofiel
  • Uitgebreide zoekwoordstudie
  • Uitwerken URL-plan website

3. Dossier Afspraken en Procedures

Om de samenwerking in te regelen is het belangrijk dat er werkafspraken worden vastgelegd. De afspraken worden verwoord in het DAP en is een dynamisch document. In de praktijk kan het proces aangepast te worden. De aanpassingen worden opgenomen in het DAP.

4. Klantprofiel

Uw ideale klantprofiel heeft direct invloed op het netto leadvolume. Voordat er wordt begonnen met de bouw van de websites dient het klantprofiel te zijn opgeleverd. Door de juiste wijze van communicatie op de website krijgen we een kwalitatief betere leadstroom. 

5. Bouwen van website(s)

Voor de bouw van de websites ontvangt u de tweede factuur. Een of meerdere websites worden ontwikkeld om geïnteresseerde klanten naartoe te leiden. Zodra de website(s) zijn opgeleverd kan de promotie van start gaan. De hoeveelheid websites hangt af van de hoeveelheid producten of diensten die u wens te promoten. Bij de oplevering van de website(s) ontvangt u de derde factuur.

6. Promotie van mini-sites

Door het online promoten (SEO) van de mini-sites komen de leadaanvragen binnen. Hierbij gaan we standaard uit van autonome ranking posities en traffic naar de mini-site(s). Wilt u sneller omzet genereren, dan behoren AdWords-achtige campagnes (SEA) tot de mogelijkheden. 

7. Leadkwalificatie

Als een lead binnenkomt wordt er binnen 2 werkuren telefonisch gekwalificeerd. Voldoet de lead dan wordt deze naar u doorgestuurd.

9. Opvolging lead

Binnen twee werkuren (ten laatste acht werkuren) neemt u of uw commerciële medewerker contact op met de lead. Aan het einde van maand ontvangt u de factuur voor het aantal gekwalificeerde leads.

 

Wilt u samenwerken met Virgoleads? Neemt u dan contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 888 6369

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
Menselijke leadkwalificatie
 Conversie 80% - 100%
 Garantie op leadkwaliteit
 Transparante tarieven

Virgoleads voor leads met garantie