Exclusieve verkoop leads alleen voor jouw bedrijfl? Bij Virgoleads werken we exclusief voor één opdrachtgever per branche of afgekaderde regio. Dit doen wij op basis van Branding leadgeneratie. 

Branding leadgeneratie

verkoop leadsBij Branding leadgeneratie wordt er een website gebouwd in de 'look and feel' van je bedrijf. In deze website wordt een mailformulier en/of telefoonnummer verwerkt wat direct uitkomt bij uw salesafdeling. Door de verkoop leads snel en acuraat op te volgen neemt het succes toe.

Om dit te realiseren betaal je slechts één bedrag voor het ontwikkelen van de content, waarbij het domein eigendom blijft van Score worldwide. Vervolgens betaal je maandelijks een vast bedrag voor de SEO promotie en aanpasbaar SEA-budget.

Klantprofiel

Door het klantprofiel te verwerken in de content worden potentiële klanten getriggerd om contact op te nemen met jouw bedrijf. Hierdoor bespaar je veel tijd en energie aan bezoekers die 'kijken, maar niet kopen'.

Geen laatste redmiddel

Wij werken graag zonder druk, omdat de promotiewerkzaamheden ambachtelijk zijn. We willen geen vervanging van de marketing- of salesafdeling zijn. We zijn een verlengstuk of onderdeel van je marketingmix. Als wij dienen als laatste redmiddel, dan bedanken we voor de eer.

Leadvolume

Het leadvolume hangt af van het bruto maandelijkse zoekvolume en sterkte van de concurrentie. Voordat we aan de slag gaan, hebben we het theoretisch volume in kaart gebracht. Hierdoor krijg je een indruk van het netto leadvolume.

Tarieven

Elke samenwerking die wij aangaan is op basis van transparante afspraken en tarieven.

GÉÉN LEADS ENERGIESECTOR!!!

Wij hebben geen verkoop leads voor de energiesector op de plank liggen. 

 

  Exclusieve samenwerking

  Direct klantcontact

  Transparante tarieven

  Branding leadgeneratie

  Informele communicatie