Exclusieve verkoop leads alleen voor jouw bedrijf? Bij Virgoleads werken we exclusief voor één opdrachtgever per branche of afgekaderde regio. Dit doen wij op basis van Branding leadgeneratie en inzichten uit de neuromarketing. 

Branding leadgeneratie

Verkoop leadsBij Branding leadgeneratie wordt er een website gebouwd in de 'look and feel' van je bedrijf. In deze website wordt een mailformulier en/of telefoonnummer verwerkt wat direct uitkomt bij uw salesafdeling. Door de verkoop leads snel en acuraat op te volgen neemt het succes toe.

Om dit te realiseren betaal je slechts één bedrag voor het ontwikkelen van de content, waarbij het domein eigendom blijft van Score worldwide. Vervolgens betaal je maandelijks een vast bedrag voor de SEO promotie en aanpasbaar SEA-budget.

Voor de potentiële klant is het ook interessanter aangezien ze direct contact hebben met een specialist van uw bedrijf. In het verleden deden wij de kwalificatie van de leads waarbij we na de check de contactgegevens doorstuurden naar onze opdrachtgever. Deze werd geacht binnen 2 uren contact op te nemen met de klant. Dit gebeurde niet of te laat waarbij wij werden gebeld met een klacht over onze opdrachtgever. Dit was niet alleen irritant voor ons, maar vooral imagoschadend voor onze opdrachtgever.

Klantprofiel

Door het klantprofiel te verwerken in de content worden potentiële klanten getriggerd om contact op te nemen met jouw bedrijf. Hierdoor bespaar je veel tijd en energie aan bezoekers die 'kijken, maar niet kopen'.

Geen laatste redmiddel

Wij werken graag zonder druk, omdat de promotiewerkzaamheden ambachtelijk zijn. We willen geen vervanging van de marketing- of salesafdeling zijn. We zijn een verlengstuk of onderdeel van je marketingmix. Als wij dienen als laatste redmiddel, dan bedanken we voor de eer.

Leadvolume

Het volume verkoopleads hangt af van het bruto maandelijkse zoekvolume en sterkte van de concurrentie. Voordat we aan de slag gaan, hebben we het theoretisch volume in kaart gebracht. Hierdoor krijg je een indruk van het netto leadvolume.

Wettelijk kader

De Europese overheden worden steeds strikter in het beschermen van consumenten en bedrijven tegen opdringere marketingtechnieken. Binnen de EU implementeren steeds meer landen het Duitse model. Hierbij behoort telemarketing en direct marketing tot het verleden. Het versturen van brieven wordt gezien als een aanslag op het milieu. Los daarvan is het irritant om gebeld of gemaild te worden over producten en diensten waar je niet op zit te wachten. De boetes die in Duitsland worden gehanteerd zijn astronomisch. De winst die je denkt te hebben gemaakt, verdampt en veel marketingbedrijven gaan daardoor failliet. Niet alleen het marketingbedrijf krijgt boetes, maar ook de opdrachtgever.

Eindklanten

Wij werken alleen voor eindklanten die op zoek zijn naar verkoop leads. Om leads te genereren is hoogwaardige content noodzakelijk en is direct contact met de specialisten binnen uw bedrijf gewenst.

Tarieven

Elke samenwerking die wij aangaan is op basis van transparante afspraken en tarieven.

GÉÉN LEADS ENERGIESECTOR!!!

Wij hebben geen verkoop leads voor de energiesector op de plank liggen. 

 

  Exclusieve samenwerking

  Direct klantcontact

  Transparante tarieven

  Branding leadgeneratie

  Informele communicatie

 
Sponsor van: