Over virgoleads

Het begin

In 2000 is Virgoleads opgestart door Hans van den Boog en Martin van der Meer vanuit onvrede over leads die zij als senior sales-representatives kregen aangeleverd. Beiden waren internationaal ervaren in diverse salesdomeinen en vooral gefrustreerd. Vooral omdat zij kostbare tijd moesten besteden aan waardeloze leads die werden ingekocht bij bekende marktpartijen. Het waren leads die ook aan de concurrentie werden verkocht…

De basisgedachte vanaf de oprichting was om exclusieve leads te genereren voor bedrijven die deze adequaat konden opvolgen tegen vaste, transparante tarieven. De kwalificatie werd gedaan door leads na te laten bellen met hoger opgeleide medewerkers, harde kwalificatie.

Het succes van deze formule bleef niet onopgemerkt en in 2004 werd het domein verkocht aan Schreuder GmbH (D)…

Overname

Op 1 oktober 2017 werd het domein www.virgoleads.com overgenomen door ID2001 CVBA (B). Hierbij werd alleen de website overgenomen, dus niet de klanten en activiteiten. De werkwijze moest veranderen in een tijd waarin consumenten bewuster, de autoriteiten strenger werden en een harde telefonische kwalificatie niet meer acceptabel was. Deze stap was vertragend en frustrerend voor klanten op zoek naar een leverancier… De term zachte kwalificatie werd geïntroduceerd.

Toekomst

Om in de toekomst de concurrentie voor te blijven werd de samenwerking gezocht met de specialisten van Score. De online marketingspecialisten van Score introduceerden het succesvolle Branding leadgeneratie op basis van inzichten uit de neuromarketing. Onze opdrachtgevers kregen direct contact met potentiële klanten. Sinds januari 2019 zijn alle klanten overgeschakeld op de Branding leadgeneratie. Het krachtige is dat er een leadstroom op gang wordt gebracht tegen een vast bedrag per maand.

Informeel

Onze manier van communiceren was en is nog altijd informeel en ‘to the point’. Zo behalen we de beste resultaten, waarbij alle betrokkenen weten wie verantwoordelijk is voor wat, hoe en wanneer. Gaat het om complexere opdrachten, dan wordt het DAP opgestart. Dit is de afkorting voor Dossier met Afspraken en Procedures…

Samenwerking

Heb je interesse om samen te werken met ons? Laat van je horen.

Wij zijn:

Virgoleads
Steenweg op Antwerpen 71 bus 2
2300 Turnhout

+31 (0)85 – 88 81 005

E-mail: servicedesk@virgoleads.com

KvK/HRT: 93203

BTW NL: NL 8119.29.991 B01
BTW BE: BE 0477 096 280