Over Virgoleads

In 2000 is Virgoleads opgestart door Hans van den Boog en Martin van der Meer vanuit onvrede over leads die zij als senior sales-representatives kregen aangeleverd. Beiden waren internationaal ervaren in diverse salesdomeinen en vooral gefrustreerd. Vooral omdat zij kostbare tijd moesten besteden aan waardeloze leads die werden ingekocht bij bekende marktpartijen. Het waren leads die ook aan de concurrentie werden verkocht…

Het succes van deze formule bleef niet onopgemerkt en in 2004 werd het domein verkocht aan Schreuder GmbH (D).

De basisgedachte vanaf de oprichting was om exclusieve leads te genereren voor bedrijven die deze adequaat konden opvolgen tegen vaste, transparante tarieven. De kwalificatie werd gedaan door leads na te laten bellen met hoger opgeleide medewerkers, harde kwalificatie.

Onze manier van communiceren was en is nog altijd informeel en ‘to the point’. Zo behalen we de beste resultaten, waarbij alle betrokkenen weten wie verantwoordelijk is voor wat, hoe en wanneer. Gaat het om complexere opdrachten, dan wordt het DAP opgestart. Dit is de afkorting voor Dossier met Afspraken en Procedures.

Door de veranderende wetgeving is het leadgeneratieproces aangepast. Er wordt nu een leadstroom op gang gebracht waarbij een zachte kwalificatie wordt toegepast. Dit wordt gerealiseerd door de content af te stemmen op de doelgroep. Hierdoor worden de juiste potentiële klanten ‘getriggerd’. Deze worden direct in contact gebracht met de verkoopafdeling van onze opdrachtgever.

Samenwerken

Interesse in een samenwerking?