B2B leads kopen of B2C leads inkopen doet u bij Virgoleads met onze Branding leadgeneratie. De leads die u koopt worden exclusief voor organisatie gegenereerd op basis van uw klantprofiel. De leads komen direct terecht bij uw organisatie waardoor u direct klantcontact heeft. Zo kunt u zelf kwalificeren en antwoord geven aan potentiële klanten. 

Branding leadgeneratie

Leads kopenBij Branding leadgeneratie wordt er een website gebouwd in de 'look and feel' van uw bedrijf. In deze website wordt een mailformulier en/of telefoonnummer verwerkt wat direct uitkomt bij uw salesafdeling. Het domein en de content blijft eigendom van Score.

Bij Branding leadgeneratie betaalt u slechts een bedrag voor het ontwikkelen van de content, waarbij het domein eigendom blijft van Score worldwide. Vervolgens betaalt u maandelijks een vast bedrag voor de SEO promotie en flexibel SEA-budget.

Pull-marketing

Binnen de Branding leadgenatie werken we op basis van pull-marketing. Hierbij werven wij potentiële klanten die op zoek zijn naar uw product of dienst. Pull-marketing is geschikt voor B2B en B2C leads. Door op deze wijze leads te kopen blijft voldoet u aan de wetgeving.

Klantprofiel

Door uw klantprofiel te verwerken in de content worden potentiële klanten aangemoedigd om contact met uw bedrijf op te nemen. Hierdoor bespaart u veel tijd en energie aan bezoekers die 'kijken, maar niet kopen'.

Leadvolume

Het leadvolume hangt af van het bruto maandelijkse zoekvolume en sterkte van de concurrentie. Voordat we voor u aan de gang gaan, hebben we het theoretisch volume in kaart gebracht. Door hier uw ideale klantprofiel op af te stemmen, krijgt u een indruk van het netto leadvolume.

Eerste leads

Elke samenwerking die wij aangaan is op basis van transparante afspraken. De snelheid waarmee de eerste leads worden gegenereerd en gekwalificeerd hangt af van uw budget (zie tarieven). Standaard werken we op basis van SEO, waardoor het een half jaar of langer kan duren voordat de eerste leads komen. We kunnen dit aanvullen met SEA (advertentiecampagnes). Met SEA kunnen we op korte termijn de eerste leads genereren.

GÉÉN LEADS ENERGIESECTOR!!!

Dagelijks worden we gebeld met de vraag of we leads hebben liggen van particulieren die willen overschakelen naar een andere energieleverancier. Bent u actief in deze sector, wilt u ons dan aub niet bellen, want wij weten op voorhand dat we niet voor u kunnen werken. U kunt bij ons geen leads kopen voor € 2,- ex.BTW.

 

  Exclusieve samenwerking

  Direct klantcontact

  Transparante tarieven

  Branding leadgeneratie

  Informele communicatie