B2B leads kopen en B2C leads kopen doe je bij Virgoleads exclusief voor jouw bedrijf. Met onze Branding leadgeneratie en inzichten uit de neuromarketing krijg je direct klantcontact. Hierdoor kun je zelf kwalificeren en antwoord geven aan potentiële klanten. 

Branding leadgeneratie

Leads kopenBij Branding leadgeneratie wordt er een website gebouwd in de 'look and feel' van jouw bedrijf. In deze website wordt een mailformulier en/of telefoonnummer verwerkt wat direct uitkomt bij jouw salesafdeling. Het domein en de content blijft eigendom van Score.

Bij Branding leadgeneratie betaalt je slechts een vast bedrag voor het ontwikkelen van de content. Vervolgens betaal je maandelijks een vast bedrag voor de SEO promotie. Dit kun je aanvullen met een flexibel SEA-budget.

Pull-marketing

Binnen de Branding leadgenatie werken we op basis van pull-marketing. Hierbij werven wij potentiële klanten die expliciet op zoek zijn naar jouw product of dienst. Pull-marketing is geschikt voor het genereren van B2B en B2C leads. Door op deze wijze leads te kopen voldoe jij aan de wetgeving.

Klantprofiel

Door jouw ideale klantprofiel te verwerken in de content worden potentiële klanten aangemoedigd om contact op te nemen. Hierdoor bespaar je veel tijd en energie aan bezoekers die 'kijken, maar niet kopen'.

Leadvolume

Het leadvolume hangt af van het gemiddeld maandelijks zoekvolume en sterkte van de concurrentie. Voordat we voor je gaan werken, hebben we het theoretisch volume in kaart gebracht. Door hier jouw ideale klantprofiel op af te stemmen, heb je een indruk van het netto leadvolume.

Eerste leads

Elke samenwerking die wij aangaan is op basis van duidelijke afspraken. De snelheid waarmee de eerste leads worden gegenereerd en gekwalificeerd hangt af van je budget (zie tarieven). Standaard werken we op basis van SEO, waardoor het een half jaar of langer kan duren voordat de eerste leads komen. We kunnen dit aanvullen met SEA (advertentiecampagnes). Met SEA kunnen we op korte termijn de eerste leads genereren.

Eindklanten

Alleen als eindklant kunt u leads kopen bij Virgoleads. Om leads te genereren is hoogwaardige content noodzakelijk en is direct contact met de specialisten binnen uw bedrijf gewenst.

GÉÉN LEADS ENERGIESECTOR!!!

Dagelijks worden we gebeld met de vraag of we leads verkopen van particulieren die willen overschakelen naar een andere energieleverancier. Wij weten op voorhand dat we niet voor je kunnen werken. Bij kun je geen 'rommel' leads kopen voor € 2,- ex.BTW.

 

  Exclusieve samenwerking

  Direct klantcontact

  Transparante tarieven

  Branding leadgeneratie

  Informele communicatie

 
Sponsor van: