Leads genereren exclusief voor uw organsinatie is mogelijk bij Virgoleads. Leads genereren met Virgoleads houdt in dat u in contact komt met potentiële klanten. Door het menselijke kwalificatieproces van Virgoleads krijgt u alleen verkoop leads aangeleverd. Uiteraard kunnen we ook afspraken maken over het aanleveren van de informatie-aanvragen. Door een adequate opvolging heeft u een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten.

Meer informatie? Bel +31 (0)85 - 888 6369 / +32 (0)14 - 49 03 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onderscheid

Beste leads genereren met VirgoleadsLeads genereren volgens Virgoleads betekent:

  • Exclusieve samenwerking
  • Menselijke kwalificatie van leads
  • Conversie 80% - 100%
  • Garantie op de kwaliteit van uw business leads
  • Bezoekafspraken

Aanpak

De wijze van leads genereren is sterk afhankelijk van de te benaderen doelgroepen. De criteria en de wijze van communiceren wordt vastgelegd in het Dossier Afspraken en Procedures. Dit klinkt mogelijk bureaucratisch, maar is dit niet. Het DAP garandeert een soepele en professionele samenwerking, waarin de wederzijdse verwachtingen zijn beschreven. 

Exclusiviteit

Als u met Virgoleads samenwerkt bent u zeker van dat u de leads exclusief krijgt aangeleverd. Een lead wordt alleen aan u verkocht. Door op deze manier te werken bent u de enige marktpartij die met de klant in contact treedt. De exclusiviteit draagt bij aan uw commerciële succes.

Bezoekafspraak

We kunnen leads genereren en een bezoekafspraak maken voor uw buitendienst. De buitendienstmedewerker controleert ten laatste 24 uren op voorhand de afspraak. Om bezoekafspraken te kunnen maken hebben we nodig:

  • Account online agenda
  • Mailaccount
  • Standaard mailteksten
  • Terugkoppeling

Verwachting

U kunt erop rekenen dat u de leads als enige ontvangt. Van u verwachten we een opvolging van de lead binnen 8 werkuren. Dit hebben we gemeld aan de potentiële klant en deze verwacht uw telefoontje. Mocht dit niet tijdig gebeuren, dan gaat uw potentiële klant naar Virgo bellen. Dit is niet alleen nadelig voor uw organisatie, maar ook voor het imago van Virgo. U haalt uw commerciële successen doordat u een snelle opvolging geeft aan de leads. Het zijn tenslotte 'Hot' leads.

Samenwerking

Wilt u leads genereren in samenwerking met Virgoleads? Neemt u dan contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 888 6369

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
Menselijke leadkwalificatie
 Conversie 80% - 100%
 Garantie op leadkwaliteit
 Transparante tarieven