Als leadgenerator werken we bij Virgoleads exclusief voor jouw bedrijf. Als exclusieve leadgenerator werken we samen met opdrachtgevers in het B2B- en B2C-segment binnen een specifieke branche of regio. Dit doen wij op basis van Branding Leadgeneratie en inzichten uit de neuromarketing. Door onze werkwijze maken we het verschil als leadgenerator in Nederland en België. We zorgen dat potentiële klanten direct contact hebben met jouw salesafdeling.

Branding leadgeneratie

leadgeneratorBij Branding leadgeneratie wordt er een website gebouwd in de 'look and feel' van jouw bedrijf. In de website wordt een mailformulier en/of telefoonnummer verwerkt wat direct uitkomt bij je salesafdeling. Het grote voordeel voor de potentiële klant is dat hij of zij direct contact heeft met een specialist. In het verleden deden wij de kwalificatie van de prospect, maar voor de klant was dit heel irritant. Nadat we de checklist met vragen hadden afgewerkt, deelden we mee dat men teruggebeld zou worden door een vertegenwoordiger van onze klant. 

Voor een klant met een direct koopbehoefte is dit heel irritant, want wanneer wordt er teruggebeld? In de praktijk hadden onze klanten het vaak te druk om binnen twee uren te bellen. Vervolgens belde de potentiële ons weer op om zijn of haar grieven te melden. Dit was niet alleen irritant voor ons, maar vooral imagoschadend voor onze klant.

Om het succes van onze marketinginspanning te vergroten hebben we onze werkwijze aangepast. Inmiddels zijn ook onze oudste klanten overgestapt op Branding leadgeneratie.

Financieel plaatje

Je betaalt een vast bedrag voor het ontwikkelen van de content, waarbij het domein en de content eigendom blijft van Score worldwide (ons zusterbedrijf). Vervolgens betaal je maandelijks een vast bedrag voor de SEO promotiewerkzaamheden wat je kunt aanvullen met een flexibel SEA-budget.

Leadvolume

Het leadvolume hangt af van het bruto maandelijkse zoekvolume en sterkte van de concurrentie. Voordat we voor je gaan werken, hebben we het theoretisch volume in kaart gebracht. Hierop kun je het klantprofiel afstemmen.

Wettelijk kader

Je hebt als leadgenerator de mogelijkheid om op verschillende manieren leads te genereren. Wij hebben ons volledig toegelegd op pull-marketing. Binnen Europa zien we dat steeds meer overheden particulieren en bedrijven beschermen tegen 'guerilla' marketing. In Duitsland is men het meest strikt en binnen de EU gaan steeds meer landen over op deze manier van handhaven. De boetes zijn extreem waar het gaat om ongevraagde marketing uitingen. Telemarketing en direct marketing zijn volledig uitgefaseerd en pull-marketing is de enige manier die kan overleven. 

Eindklanten

Wij werken als leadgenerator alleen voor eindklanten. Om leads te genereren is hoogwaardige content noodzakelijk en is direct contact met de specialisten binnen uw bedrijf gewenst.

Tarieven

Elke samenwerking die wij aangaan is op basis van transparante afspraken en tarieven.

GÉÉN LEADS ENERGIESECTOR!!!

Dagelijks worden we gebeld met de vraag of we leads hebben liggen van particulieren die willen overschakelen naar een andere energieleverancier. Als leadgenerator genereren we géén leads van € 2,- ex.BTW.

 

  Exclusieve samenwerking

  Direct klantcontact

  Transparante tarieven

  Branding leadgeneratie

  Informele communicatie

 
Sponsor van: