Als Leadgenerator geneert Virgoleads exclusieve leads in het B2B- en B2C-segment. Door onze werkwijze maken we het verschil als leadgenerator in Nederland en België. Op basis van uw klantprofiel worden leads telefonisch gekwalificeerd en naar u doorgestuurd. Door een adequate opvolging realiseert u een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten.

Meer informatie? Bel +31 (0)85 - 888 6369 / +32 (0)14 - 49 03 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onderscheidend

Beste leadgenerator van Nederland en BelgiëWat is kenmerkend voor Virgoleads:

  • Exclusieve leadgeneratie
  • Menselijke leadkwalificatie van uw potentiële leads
  • Conversie 80% - 100% naar nieuwe klanten
  • Garantie op de kwaliteit van uw leads
  • Bezoekafspraken

Exclusiviteit

Virgoleads werkt als leadgenerator volgens het exclusiviteitsprincipe binnen een branche en regio. Na de menselijke kwalificatie van de leads krijgt u deze aangeboden ter opvolging. Doordat u de leads snel opvolgt realiseert u een conversie van 80 tot 100 procent. Aan het einde van het kwalificatiegesprek informeren we de potentiële klant dat u gaat bellen. U maakt een sterke indruk door binnen twee werkuren te reageren.

Bezoekafspraken

Als leadgenerator kunnen we bezoekafspraken maken voor uw buitendienst op basis van door ons gegenereerde leads. De buitendienstmedewerker controleert ten laatste 24 uren op voorhand de afspraak. Om bezoekafspraken te kunnen maken hebben we nodig:

  • Account online agenda
  • Mailaccount
  • Standaard mailteksten
  • Terugkoppeling

Eerste lead

Als leadgenerator verwachten we de eerste leads tussen de drie tot zes maanden (SEO) te kunnen aanleveren. Bij een extreme concurrentie duurt het ook wel eens langer. Het eerste samenwerkingsjaar gaat in vanaf de generatie van de eerste lead. Wilt u sneller en heeft u budget, dan kunnen we advertentie campagnes (SEA) starten. De menselijke kwalificatie van de leads is bij SEA hetzelfde als bij SEO. Een snelle opvolging door uw organisatie blijft cruciaal.

Werkafspraken

De werkafspraken, klantprofiel, kwalificatie vragen en communicatiestromen worden vastgelegd in het DAP. Dit is de afkorting van Dossier Afspraken en Procedures. Het DAP zorgt voor de duidelijke instructies voor uw organisatie en Virgoleads als leadgenerator. Het opgenomen klantprofiel is leidend voor de kwaliteit en netto leadvolume.

Samenwerken

Wilt u samenwerken met Virgoleads, waarbij Virgoleads voor u de leads genereert? Wacht niet te lang, wanneer wij al werken voor uw concurrent kunnen we niet voor uw organisatie werken als leadgenerator.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 888 6369

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
Menselijke leadkwalificatie
 Conversie 80% - 100%
 Garantie op leadkwaliteit
 Transparante tarieven