Een leadgenerator die alleen werkt voor jouw bedrijf? Bij Virgoleads zijn we exclusief leadgenerator voor opdrachtgevers in het B2B- en B2C-segment binnen een specifieke branche of regio. Dit doen wij op basis van Branding Leadgeneratie. Door onze exclusieve werkwijze maken we het verschil als leadgenerator in Nederland en België. We zorgen dat potentiële klanten direct met jouw salesafdeling.

Branding leadgeneratie

leadgeneratorBij Branding leadgeneratie wordt er een website gebouwd in de 'look and feel' van jouw bedrijf. In deze website wordt een mailformulier en/of telefoonnummer verwerkt wat direct uitkomt bij je salesafdeling. 

Je betaalt een vast bedrag voor het ontwikkelen van de content, waarbij het domein en de content eigendom blijft van Score worldwide. Vervolgens betaal je maandelijks een vast bedrag voor de SEO promotiewerkzaamheden en een SEA-budget.

Leadvolume

Het leadvolume hangt af van het bruto maandelijkse zoekvolume en sterkte van de concurrentie. Voordat we voor je gaan werken, hebben we het theoretisch volume in kaart gebracht. Hierop kun je het klantprofiel afstemmen.

Tarieven

Elke samenwerking die wij aangaan is op basis van transparante afspraken en tarieven.

GÉÉN LEADS ENERGIESECTOR!!!

Dagelijks worden we gebeld met de vraag of we leads hebben liggen van particulieren die willen overschakelen naar een andere energieleverancier. Als leadgenerator genereren we géén leads van € 2,- ex.BTW.

 

  Exclusieve samenwerking

  Direct klantcontact

  Transparante tarieven

  Branding leadgeneratie

  Informele communicatie