Leadgeneration volgens uw klantprofiel exclusief voor uw organisatie? Leadgeneration volgens de Virgoleads werkwijze is het werven van potentiële klanten met een koopbehoefte. Elke lead wordt gekwalificeerd door onze medewerkers en alleen naar uw organisatie doorgestuurd. Leadgeneration met Virgoleads houdt in dat we voor u werken in een afgebakende regio. Door een adequate opvolging heeft u een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten.

Meer informatie? Bel +31 (0)85 - 888 6369 / +32 (0)14 - 49 03 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onderscheid

Leadgeneration partner is VirgoleadsWat is het verschil in werkwijze tussen Virgoleads en andere aanbieders van leadgeneration:

  • Exclusieve samenwerking
  • Menselijke kwalificatie
  • Conversie 80% - 100%
  • Garantie op leadkwaliteit
  • Bezoekafspraken

Zoekvolume

Op basis van de door u aangeleverde zoekwoorden, maken wij een zoekwoordstudie. Uw ideale klantprofiel wordt hieraan getoest om een netto volume te kunnen bepalen. Voordat we voor u aan de slag gaan, maken we het DAP (Dossier met Afspraken en Procedures). Dit document is de leidraad voor de samenwerking. Het netto zoekvolume is bepalend voor de prijs die u betaalt per lead.

Bezoekafspraken buitendienst

We kunnen bezoekafspraken maken voor uw buitendienst op basis van onze leadgeneration. De buitendienstmedewerker controleert ten laatste 24 uren op voorhand de afspraak. Om bezoekafspraken te kunnen maken hebben we nodig:

  • Account online agenda
  • Mailaccount
  • Standaard mailteksten
  • Terugkoppeling

Kwalificatie

De menselijke kwalificatie werkt perfect, doordat we uw potentiële klant gaan bellen. Tijdens het telefoongesprek krijgen we aanvullende informatie die we aan u doorsturen. Ook voor een informatie-aanvraag kunnen we afspraken maken. U volgt deze zelf op totdat het een prospect wordt.

Opvolging

De snelle opvolging door u of uw medewerkers is cruciaal voor het succes. We gaan uit van maximaal acht werkuren respons richting de klant. Door een 'hot' lead snel op te volgen voorkomt u dat de prospect verder gaat zoeken. Bij het afronden van het kwalificatiegesprek vermelden we dat u of uw medewerkers gaan bellen. Bent u te traag met de opvolging, dan is dit schadelijk voor uw imago en dat van Virgoleads.

Samenwerken

Wilt u de leadgeneration uitbesteden aan Virgoleads? Neemt u dan contact met ons op. Samen met u kunnen we telefonische bepalen of leadgeneration via Virgoleads kan werken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 888 6369

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
Menselijke leadkwalificatie
 Conversie 80% - 100%
 Garantie op leadkwaliteit
 Transparante tarieven