Leadgeneratie uitbesteden?

Leadgeneratie uitbesteden aan Virgoleads is de nieuwe trend waar bedrijven voor kiezen door de nieuwe wetgeving. Wij creëren een leadstroom die uitkomt bij jouw verkoopbinnendienst. Alle potentiële klanten nemen zelf het initiatief om te bellen of te worden gebeld. Voor de samenwerking betaal je opstartkosten en een vast bedrag per maand. 

Klantprofiel bepalen

Jij bepaalt het klantprofiel dat wij verwerken wij in de content. Hierbij gebruiken we inzichten uit de neuromarketing, zodat alleen ‘gewenste potentiële klanten contact opnemen met jouw bedrijf. Dit doen zij door het gevoel wat jouw product of dienst oproept. Door een professionele opvolging wordt dit gevoel bevestigd wat bepalend is of de potentiële klant een klant wordt. 

Vanuit de neuromarketing weten we dat “Mensen zeggen wat ze denken, maar DOEN wat ze voelen“. Onze eerste doel is om het juiste gevoel op te wekken waardoor men gaat reageren. Dit doen zij door het invullen van een online formulier of te bellen met jouw bedrijf.

Leadvolume

Het leadvolume hangt af van het bruto maandelijkse zoekvolume en sterkte van de concurrentie. Voordat we de leadstroom opgang brengen, hebben we het theoretisch, gemiddeld, maandelijks leadvolume in kaart gebracht. Door hier jouw ideale klantprofiel op af te stemmen, krijg je een indruk van het netto aantal leads per maand.

De sterkte van de concurrentie is bepalend wanneer de eerste leads op basis van SEO worden gegenereerd. Heb je snel leads nodig, dan kunnen we aanvullend SEA-campagnes starten. Hiervoor heb je een advertentiebudget nodig van minimaal € 800,- ex.BTW per maand.

Denkwerk

Om het leadvolume te kunnen bepalen hebben we zoekwoorden nodig die potentiële klanten intikken in de zoekmachines. Aangezien jij jouw branche het beste kent vragen we aan jou om een lijstje met zoekwoorden op te stellen, de ‘shortail’. 

Vervolgens gaan we met jouw input aan de gang om een beeld te krijgen van de ‘longtail’. Het zijn deze zoektermen waar jij je eerste omzet mee gaat draaien.

Ideale klant

Wat kost uitbesteden leadgeneratie?

Opstarten (eenmalig per project)

Voor de bouw, domeinnaam registratie(*), hosting en content (maximaal 10 pagina’s(**)) = € 1.340,- ex.BTW

(*) Het domein blijft eigendom van Virgoleads
(**) Meer pagina’s naar rato

Maandelijks

Maandelijkse SEO activiteiten (maximaal 10 pagina’s)
€ 287,- ex.BTW (jaarlijks indexeerbaar)

SEA (additioneel)

Het SEA-budget wordt vooraf gefactureerd, 10% is bestemd voor het opstarten van de campagne en monitoring met een minimum van € 170,- ex.BTW per maand.

'Leadgeneratie uitbesteden aan Virgoleads is goedkoper en efficiënter dan zelf doen...'