Je wilt Leadgeneratie laten uitvoeren door marketing specialisten in het B2B- en B2C segment? Wij trekken potentiële klanten uit de markt die op zoek zijn naar jouw producten of diensten. De potentiële klanten worden direct naar jouw bedrijf omgeleid. Deze vorm van warme leads genereren heet Branding leadgeneratie, maakt gebruik van pull-marketingtechnieken en inzichten uit neuromarketing.

Branding leadgeneratie

leadgeneratieBij Branding leadgeneratie wordt er een website gebouwd die sterk lijkt op jouw website. In deze website wordt een mailformulier en/of telefoonnummer verwerkt wat direct uitkomt bij je salesafdeling. Het domein en de content blijft eigendom van Score.

Je betaalt één bedrag voor het ontwikkelen van de website en content. Maandelijks betaal je een vast bedrag voor de promotie van de website. En dan is het wachten tot de eerste lead binnen komt. Dit is sterk afhankelijk van de concurrentie binnen je branche. Je kunt de leadgeneratie versnellen door een SEA-campagne op te starten.

Pull-marketing is geschikt voor B2B leadgeneratie en B2C leadgeneratie. Deze vorm van B2B leads genereren en B2C leads genereren zorgt dat je binnen de wet opereert.

Binnen de wet

Particulieren en bedrijven worden door de overheid steeds beter beschermd tegen alle vormen van push-marketing. Niets is zo irritant om gebeld te worden als je bezig bent met jouw werk of om commerciële post en mail te ontvangen.

Het gaat tijdens de telefoontjes om het stellen van een paar vragen en voor je het weet zit jij een kwartier van je kostbare tijd te verspillen. Los van het feit dat het irritant is levert het jouw bedrijf alleen maar imagoschade op.

De wetgeving wordt de komende jaren steeds strikter en de boetes steeds hoger. Binnen de EU is er steeds meer concensus om de Duitse wetgeving over te nemen. In Duitsland is geen enkele wakkere marketeer die het nog waagt om aan push-marketing te denken. 

Misverstand voorkomen

Omdat jij je leadgeneratie hebt uitbesteed wil dat niet zeggen dat je niets meer hoeft te doen. Wij zijn niet je marketingafdeling, maar slechts een onderdeel van de marketingmix. We willen voorkomen dat je volledig op onze marketinginspanningen gaat leunen. Je kunt onze activiteiten online opvolgen waardoor je weet dat er progressie is.

Eindklanten

Leadgeneratie doen wij voor eindklanten. Om leads te genereren is hoogwaardige content noodzakelijk en is direct contact met de specialisten binnen uw bedrijf gewenst.

Tarieven

Elke samenwerking die wij aangaan is op basis van transparante afspraken en tarieven.

GÉÉN LEADS ENERGIESECTOR!!!

Dagelijks worden we gebeld met de vraag of we leads hebben liggen van particulieren die willen overschakelen naar een andere energieleverancier. Ben jij  actief in deze sector? Bel ons niet, want wij weten op voorhand dat we niets voor je kunnen doen. Wij kunnen geen B2C leadgeneratie of B2B leadgeneratie uitvoeren voor leads van € 2,- ex.BTW.

 

  Exclusieve samenwerking

  Direct klantcontact

  Transparante tarieven

  Branding leadgeneratie

  Informele communicatie

 
Sponsor van: