Leadgeneratie met een conversie van 80% - 100% in het B2B- en B2C segment? Virgoleads werkt exclusief voor uw organisatie op basis van 'pull-marketing'. Klanten met een behoefte aan uw product of dienst melden zich bij Virgoleads. Vervolgens bellen onze medewerkers met uw potentiële klant. Onze leadgeneratie zorgt ervoor dat u bij de klant zit, voordat uw concurrent ervan hoort.

Meer informatie? Bel +31 (0)85 - 888 6369 / +32 (0)14 - 49 03 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kenmerkend

Leadgeneratie met menselijke kwalificatie VirgoleadsWat is het verschil in werkwijze tussen Virgoleads en andere aanbieders:

  • Exclusieve leadgeneratie
  • Menselijke kwalificatie
  • Conversie 80% - 100%
  • Garantie leadkwalificatie
  • Bezoekafspraken

Eerste lead

De eerste leads op basis van SEO verwachten we tussen de drie tot zes maanden. Soms gaat het sneller en bij een extreme concurrentie duurt het ook wel eens langer. Wilt u sneller en heeft u budget, dan kunnen we advertentie campagnes (SEA) starten. De kwalificatie van de leads blijft hetzelfde als bij SEO. Een snelle opvolging door uw organisatie is de cruciaal bij het binnenhalen van de nieuwe klant.

Bezoekafspraak

We kunnen bezoekafspraken maken voor uw buitendienst op basis van onze leadgeneratie. De buitendienstmedewerker controleert ten laatste 24 uren op voorhand de afspraak. Om bezoekafspraken te kunnen maken hebben we nodig:

  • Account online agenda
  • Mailaccount
  • Standaard mailteksten
  • Terugkoppeling

Werkafspraken

De werkafspraken, klantprofiel, kwalificatie vragen en communicatiestromen worden vastgelegd in het DAP. Dit is de afkorting van Dossier Afspraken en Procedures. Het DAP zorgt voor de duidelijke instructies voor iedereen die bij leadgeneratie betrokken is. Dit geldt voor uw en onze medewerkers. 

Resultaat

De focus van Virgoleads ligt op B2B leadgeneratie en B2C leadgeneratie in binnen- en buitenland. Het Virgoleads leadgeneratieproces realiseert een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten voor onze opdrachtgevers. Virgoleads garandeert de kwaliteit van de leads u hoeft ze allen binnen te halen. We ontvangen graag een terugkoppeling van elke klant die u heeft bezocht met onze leads.

Samenwerking

Wenst u ondersteuning door Virgoleads bij uw leadgeneratie, neemt u dan contact met ons op. Tijdens een telefoongesprek kunnen we samen met u bepalen of een samenwerking mogelijk is. Vervolgens kunnen we tijdens een persoonlijk gesprek uw leadgeneratie meer gedetailleerd bespreken.  

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 888 6369

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
Menselijke leadkwalificatie
 Conversie 80% - 100%
 Garantie op leadkwaliteit
 Transparante tarieven