Genereren van leads exclusief voor uw organisatie? Virgoleads genereert leads volgens het 'Pull-model'. Dit zorgt voor potentiële klanten met behoefte aan uw product of dienst. Tijdens het genereren van leads kwalificeren onze medewerkers de leads volgens uw klantprofiel. Bij een positieve kwalificatie sturen we de gegeneerde leads door naar uw organisatie ter opvolging.

Meer informatie? Bel +31 (0)85 - 888 6369 / +32 (0)14 - 49 03 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanpak

genereren van leads door VirgoleadsOnze klanten samen met Virgoleads om de volgende redenen:

  • Exclusieve samenwerking
  • Menselijke kwalificatie
  • Conversie tussen 80% - 100%
  • Garantie op leadkwalificatie
  • Bezoekafspraken

Concurrentie

De wijze van leads genereren is sterk afhankelijk van de te benaderen doelgroepen. Het klantprofiel, communicatiestromen en opvolging worden vastgelegd in het DAP. DAP is de afkorting voor Dossier met Afspraken en Procedures. Het DAP draagt bij aan een soepele en professionele samenwerking, waarin de wederzijdse verwachtingen zijn beschreven.

Bezoekafspraak

Het genereren van leads met het maken van een bezoekafspraak is mogelijk bij Virgoleads. De buitendienstmedewerker controleert ten laatste 24 uren op voorhand de afspraak. Om bezoekafspraken te kunnen maken hebben we nodig:

  • Account online agenda
  • Mailaccount
  • Standaard mailteksten
  • Terugkoppeling

Exclusiviteit

Als u met Virgoleads samenwerkt bent u zeker van dat u de leads exclusief krijgt aangeleverd. Een lead gaat alleen naar uw organisatie en niet naar uw concurrenten. De exclusiviteit draagt bij aan uw commerciële succes. Om het proces continue te kunnen verbeteren, ontvangen we graag een terugkoppeling. 

De praktijk

Aangezien Virgoleads de leads niet doorverkoopt is het noodzakelijk dat uw organisatie de leads snel opvolgt. Tijdens de kwalificatiegesprekken met potentiële klanten vermelden onze medewerkers dat uw organisatie contact opneemt. Mocht dit niet tijdig gebeuren, dan gaat uw potentiële klant naar Virgo bellen. Dit is niet alleen nadelig voor uw organisatie, maar ook voor het imago van Virgoleads. U haalt uw commerciële successen doordat u een snelle opvolging geeft aan de leads.

Samenwerking

Wilt u leads genereren in samenwerking met Virgoleads? Neemt u dan contact met ons op. Een telefoongesprek helpt ons en u bepalen of het genereren van leads mogelijk is.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 888 6369

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
Menselijke leadkwalificatie
 Conversie 80% - 100%
 Garantie op leadkwaliteit
 Transparante tarieven