Bezoekafspraken

Bezoekafspraken maken voor uw buitendienst op basis van pull-marketing is mogelijk bij Virgoleads. We genereren leads waarbij uw potentiële klanten zich melden bij Virgoleads. Wij gaan deze 'hot leads' bellen en kwalificeren. Voldoet een lead aan uw klantprofiel, dan maken we een bezoekafspraak voor uw buitendienstmedewerker. Om zeker te zien dat de afspraak definitief doorgaat controleert de buitendienstmedewerker de afspraak 24 uren op voorhand.

Meer informatie? Bel +31 (0)85 - 888 6369 / +32 (0)14 - 49 03 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

Bezoekafspraken maken door VirgoleadsOm de bezoekafspraak te kunnen maken, hebben we inzage nodig in uw online agenda. 

Afspraakbevestiging

De bezoekafspraak bevestigen wij vanuit een mailaccount vanuit uw organisatie. De bevestigingsmail wordt gestuurd naar de potentiële klant en buitendienstmedewerker. Wij kunnen de afspraak ook bevestiging vanuit het leadportaal.

Controle

De buitendienstmederwerker controleert de bezoekafspraken 24 uren op voorhand. Hierdoor voorkomen we 'vergeten' afspraken en is er een positief contactmoment. Als u wilt kunnen we na het bezoek ook een kwaliteitscontrole uitvoeren. Zo leveren uw bezoekafspraken aanvullende informatie op over uw buitendienstmedewerkers.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 888 6369

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
Menselijke leadkwalificatie
 Conversie 80% - 100%
 Garantie op leadkwaliteit
 Transparante tarieven