B2B Leadgeneratie exclusief voor uw organisatie volgens uw klantprofiel in een afgebakende regio? De B2B leadgeneratie van Virgoleads genereert 'exclusieve' leads in het zakelijke segment. Exclusieve B2B leadgeneratie door Virgoleads betekent dat uw organisatie als enige leads krijgt aangeleverd. Door een adequate opvolging bij de B2B leadgeneratie heeft u een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten.

Meer informatie? Bel +31 (0)85 - 888 6369 / +32 (0)14 - 49 03 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onderscheid

Beste B2B leadgeneratie met VirgoleadsWat is kenmerkend voor de B2B leadgeneratie van Virgoleads:

  • Exclusieve samenwerking
  • Menselijke leadkwalificatie
  • Conversie 80% - 100%
  • Garantie op leadkwaliteit
  • Bezoekafspraken

Menselijke interactie

De menselijke interactie is cruciaal voor een optimale kwalificatie van de leads. Opvolging van de leads dient binnen 8 werkuren te worden gedaan door uw bedrijf. De adequate opvolging is door u of uw medewerkers is mede bepalend voor de hoge conversie-rate naar nieuwe klanten.

B2B leadgeneratie volgens de werkwijze van Virgoleads, bezorgt u een conversie van 80% tot 100%. Om te zorgen dat de B2B leadgeneratie aansluit op uw verkoopproces worden er afspraken gemaakt. Deze worden vastgelegd in het DAP (Dossier Afspraken en Procedures). Dit komt mogelijk bureaucratisch over, maar zorgt voor een soepele samenwerking. Ook criteria waaraan een lead moet voldoen worden beschreven in het DAP.

Bezoekafspraak

We kunnen bezoekafspraken maken voor uw buitendienst op basis van onze B2B leadgeneratie. De buitendienstmedewerker controleert ten laatste 24 uren op voorhand de afspraak. Om bezoekafspraken te kunnen maken hebben we nodig:

  • Account online agenda
  • Mailaccount
  • Standaard mailteksten
  • Terugkoppeling

Geen telemarketing

Het is een bewuste keuze om geen telemarketing en e-mailmarketing in te zetten voor leadgeneratie. Beide vormen van marketing vallen onder 'push-marketing' en worden al irritant ervaren. Bedrijven die op zoek zijn naar uw product of dienst melden zich bij Virgoleads. Dit doen zij online via speciaal ingerechte mini-sites waar zij hun contactgegevens achterlaten. Deze vorm van marketing wordt 'pull-marketing' genoemd en wordt als aangenaam ervaren.

Samenwerking

Heeft u interesse in een samenwerking met Virgoleads voor het uitvoeren van uw B2B leadgeneratie? Neemt u dan contact met ons op. Een telefoongesprek van 10 miunuten is bepalend of uitbesteden van uw B2B leadgeneratie zinvol is.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 888 6369

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
Menselijke leadkwalificatie
 Conversie 80% - 100%
 Garantie op leadkwaliteit
 Transparante tarieven