Werkwijze V0.3De werkwijze van Virgo is gebaseerd op het ILSADT-concept als Virgo de leadgeneratie voor u uitvoert. Virgo kan u ondersteunen bij eigen leadgeneratie via SEO en Linkbuilding, middels de Virgo internetstrategie. Het ILSADT-concept is het resultaat van meer dan tien jaar ontwikkeling en wordt continue geoptimaliseerd. Nieuwe marketingtechnieken bieden, waar mogelijk, verbeteringen in onze processen voor de B2B leadgeneratie en ook de B2C leadgeneratie. Virgo streeft naar perfectie en dan is het van belang om steeds te zoeken naar verbeterpunten. Alle facetten in de samenwerking tussen uw organisatie en Virgo kunt u altijd bespreken met uw vaste contactpersoon binnen Virgo. Dit is ongeacht of we voor u leads generereren in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

Het ILSADT-concept:
ILSADT staat voor INTAKE, LANDINGSPAGINA, SEO (zoekmachine optimalisatie, usability en web tekstschrijven) / SOCIAL MEDIA, géén ADWORDS (of ADSENSE), DOMEINEN en TELEFONISCHE Kwalificatie. Additioneel gebruik van persberichten, niet betaalde linkbuilding en forumdeelname.

Intake
Een Virgo-medewerker gaat op basis van uw contactverzoek met u kijken of het zinvol is om een samenwerking aan te gaan. Als duidelijk is wat partijen voor elkaar kunnen betekenen, wordt de samenwerkingsovereenkomst getekend. Wat Virgo betreft dient het hierbij te gaan om snelle besluitvorming. Wij gaan er altijd vanuit dat wat goed is snel komt en dat waar je lang over moet nadenken beter niet kunt doen. Virgo houdt van daadkrachtige en besluitvaardige klanten, want zo werkt de Virgo-organisatie zelf ook.

Landingspagina
Voor uw product of dienst wordt een speciale landingspagina geïmplementeerd binnen de domeinen van Virgo, waar de Virgo-marketeers zo veel mogelijk 'traffic' naartoe sturen. Het betreft een landingspagina waar de naam van uw organisatie niet wordt genoemd. Hierdoor voorkomen we oneigenlijk gebruik van de site. Geïnteresseerden in uw product of dienst kunnen buiten de scope van Virgo vallen. Dit is niet alleen nadelig voor onze inkomsten, maar zorgt er ook voor dat ongekwalificeerde bedrijven en particulieren uw tijd onnodig gaan verdoen. Nadat de pagina is gebouwd wordt deze uiteraard eerst met u afgestemd, zodat u kunt kijken of er nog een aanpassing in de berichtgeving dient te worden doorgevoerd. Uiteraard gaan we u niet vermoeien met technische details over de structuur en programmering aan de achterzijde van de landingspagina en het marketingsysteem.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO en Social Media)
Virgo zorgt voor de beste optimalisatie van de landingspagina´s door het leveren van duidelijke content in combinatie met een duidelijke en goede structuur. Zoekmachines zoeken naar de beste inhoud voor de gebruikers van de zoekmachine en content is noodzakelijk. Virgo is continue bezig met (white hat) SEO om ervoor te zorgen dat de landingspagina´s een hoge ranking hebben bij de zoekmachines. Hieraan wordt het grootste deel van het marketingbudget besteed. Daarnaast gebruikt Virgo de nieuwste spelregels voor Social Media om de internetgemeenschap op de hoogte te brengen van diensten en producten, welke worden geleverd door haar Klanten. De wijze van informatie aanbieden zorgt voor natuurlijke linkbuilding, dus geen 'gekochte' links.

AdWords of AdSense worden niet gebruikt
De SEO-specialisten van Virgo optimaliseren de websites dagelijks. Van AdWords of AdSense wordt géén gebruik gemaakt. Virgo landingspagina's scoren goed binnen het organische deel van de diverse zoekmachines, omdat we State of the Art marketingtools gebruiken om de leadgeneratie te activeren.

Telefonische klantbenadering en kwalificatie
Telefonische klantbenadering is één van de belangrijke peilers van het ILSADT-concept. De marketeers promoten de producten en/of diensten voor de Virgo-Klanten en verzorgen een zo hoog mogelijke stroom naar de bijbehorende landingspagina. Alle aanmeldingen op de landingspagina's worden door de medewerkers telefonisch gecontroleerd en gekwalificeerd. Voordat de lead wordt aangeleverd bij de Klant, wordt de lead ook voorzien van aanvullende informatie. Door deze aanvullende gegevens zijn verkopers beter in staat om zich voor te bereiden op een verkoopgesprek (telefonisch of ter plaatse). De kwalificatie is volledig op basis van de eisen van de Klant.

Staat de werkwijze u aan en wilt u voor de B2B of B2C leadgeneratie samenwerken met Virgo in Nederland, België of Duitsland? Neemt u dan contact met ons op, zodat we met u kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dit geldt ook wanneer u onze expertise wenst in te huren om uw website of webshop zoekmachinevriendelijk te maken en hoog te laten ranken in de zoekmachines.

leadgeneratie-leads-kopen-genereren-v3
Neem contact met ons op:

NL: +31  (0)30 - 808 0003
BE: +32 (0)14 - 480 243
DE: +49 (0)89 - 210 9495 1