Waarom wil Virgoleads niet met elke opdrachtgever werken?

Antwoord: Als Virgoleads met een leverancier samenwerkt die niet binnen 8 werkuren contact opneemt met de potentiële klant, dan schaadt dit het imago van de leverancier, maar ook dat van Virgoleads.

Bij andere leadproviders kan ik wel drie maanden gratis proberen, waarom bij Virgoleads niet?

Antwoord: De andere leadproviders verkopen de leads meerdere malen door, waardoor u één van de minimaal vijf afnemers van de lead bent. Virgoleads werkt op een exclusive basis, zodoende bouwen we een marketingcampagne rond uw product of de dienst en ideale klantprofiel. Virgoleads compenseert het niet kunnen proberen, door het eerste samenwerkingsjaar uit te smeren over meer dan twaalf maanden. Het eerste samenwerkingsjaar gaat in vanaf het moment dat de eerste leads voor uw organisatie wordt gegenereerd. 

Kan Virgoleads ook buiten Nederland en België leads genereren?

Antwoord: Ja, maar daarvoor gelden geen standaard tarieven. In overleg met u kunnen er projectprijzen worden afgesproken.

Ondanks het (mogelijk) hogere bedrag per lead zijn de leads van Virgoleads toch goedkoper, hoe kan dat?

Antwoord: Bij veel leadproviders is alles wat binnenkomt een lead. Ongeacht of het informatieaanvraag is. Als er dan al een echte lead tussen zit, dan scoort u nog maar onder de 10%, want de lead is ook verkocht aan anderen. Bij Virgoleads krijgt alleen uw organisatie de lead en scoort u tussen de 80% - 100%. 

Waarom staat Virgoleads prijsinformatie online?

Antwoord: Onze prijzen zijn niet geheim, net zoals onze werkwijze. We scheppen graag duidelijkheid voordat potentiële klanten ons gaan benaderen. Passen onze tarieven niet binnen uw budget, dan is een gesprek voor een samenwerking voor u en voor ons zinloos. 

Hoeveel leads ga ik krijgen?

Antwoord: Dat hangt sterk af van de door u aangegeven criteria en uw markt. In diverse segmenten is het volume lager, maar is de opbrengst vaak hoger.

Virgoleads geeft € 50,- tegoedbon voor een lead die niet zou voldoen?

Antwoord: Ja, maar in de praktijk hoeft Virgoleads geen bedragen uit te keren, omdat de leads altijd voldoen aan uw ideale klantprofiel (zie werkwijze).

Als ik in Vlaanderen en Nederland zaken wil doen, moet ik dan twee keer een samenwerkingsovereenkomst afsluiten?

Antwoord: We kunnen één samenwerkingsovereenkomst afsluiten. Echter de processen voor beide landen worden apart ingeregeld in het DAP, dus bepaalde activeiten dienen tweemaal te worden uitgevoerd. Dit betreft ook het bouwen van een Nederlandse en Belgische minisite per activiteit.

Heeft Virgoleads referenties en kan ik deze spreken?

Antwoord: Ja, geen enkel probleem.

Wilt u na het lezen van de 'veel gestelde vragen' samenwerken met Virgoleads? Neemt u dan contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 88 63 69

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
 Menselijke leadkwalificatie
 Transparante tarieven
 Duidelijke afspraken