Verkoop leads genereert Virgoleads exclusief voor uw organisatie volgens het 'pull-model'. Hierbij routeren wij potentiële klanten in het B2B- en B2C-segment naar informatiepagina's binnen het internet. Zij vullen contactgegevens in, waarna we deze prospects telefonisch benaderen om enkele vragen te stellen. Door deze vorm van verkoop leads genereren krijgen we meer informatie, dan via een online invulformulier. Bedrijven die op zoek zijn naar uw producten of diensten komen vrijwillig terecht in ons systeem. Op basis van uw klantprofiel wordt bepaald of deze lead voldoet aan uw wensen. Hierdoor hoeft u alleen tijd te besteden aan interessante prospects. Door een adequate opvolging heeft u een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten.

Onderscheid genereren verkoop leads

verkoop leadsWat is het verschil in werkwijze tussen Virgoleads en andere verkoop leadproviders:

  • We werken exclusief voor uw organisatie in uw branche en regio
  • Leads worden niet doorverkocht aan andere partijen
  • Menselijke kwalificatie van de verkoop leads
  • Conversie 80% - 100% naar nieuwe klanten
  • Garantie op de kwaliteit van de leads
  • Duidelijk vastgelegde afspraken in het DAP
  • Vast aanspreekpunt binnen Virgoleads
  • Transparante tarieven

Zoekvolume verkoop leads

Voorafgaand aan de samenwerking maken wij een zoekwoordstudie om het gemiddeld bruto zoekvolume te bepalen. Op basis van deze aantallen en uw klantprofiel kunnen we een inschatting maken van het netto potentieel. Tijdens het genereren uw verkoop leads kunnen we in overleg met u het klantprofiel ook aanpassen. In overleg met u passen we dit aan in het DAP en na ondertekening door beide partijen is het actief.

Exclusief genereren verkoop leads

Virgoleads genereert alleen verkoop leads voor uw organisatie in een specifieke branche en regio.  Hierdoor bent u de enige die de lead ontvangt. Wat wij van u verwachten is een snelle opvolging van de lead. Standaard spreken we af binnen 8 werkuren, maar beter is twee binnen werkuren. De prospect weet dat u contact gaat opnemen, want wij hebben dit aangegeven tijdens de kwalificatie.

DAP voor generatie verkoop leads

Waar de lead naartoe gemaild dient te worden na de kwalificatie door Virgoleads, het klantprofiel, afhandeling van informatie-aanvragen en communicatielijnen worden beschreven in het DAP. Dit is de afkorting voor Dossier met Afspraken en Procedures. Wanneer er aanpassingen worden gemaakt in het DAP wordt de nieuwe versie gebruikt, nadat deze door beide partijen is geaccepteerd.

Samenwerking generatie verkoop leads

Heeft u interesse in een samenwerking Virgoleads voor het genereren van uw verkoop leads? Tijdens een telefoongesprek van tien minuten kunnen we uitleg geven over de mogelijkheden en doorlooptijden. U hoeft alleen uw contactgegevens in te vullen of ons te bellen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 88 63 69

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
 Menselijke leadkwalificatie
 Transparante tarieven
 Duidelijke afspraken