Laagste cost per lead

Tarieven EXCLUSIEVE leadgeneratie
Voordat u naar de tarieven kijkt moet u eerst weten wat 'Cost per lead' betekent. Kort gezegd, wat kost een lead en wat kost u een nieuwe klant? Wanneer u gebruik maakt van een 'concurrent' van Virgo als leadprovider, dan moet u vooral naar de conversie kijken (bij Virgo: 80% - 100%) om dit goed te kunnen vergelijken.

Virgo tarieventoelichting
De samenwerking is exclusief, u ontvangt als enige leverancier van een product of dienst de leads. Om kwalitatieve leads te genereren moet Virgo veel inspanningen doen. Het volledige inrichtings- en marketingabonnement wordt besteed aan de kosten voor het creëren van zoekmachinevriendelijke landingspagina's binnen onze portal, marketing en promotie van uw product of dienst.

Verdienmodel van Virgo
Virgo maakt haar winst door middel van het genereren en leveren van gekwalificeerde leads. Het genereren en kwalificeren van veel goede leads is dus niet alleen uw belang maar ook dat van Virgo!

Looptijd van contractjaar
De samenwerking start na ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst en betaling van de eerste factuur. De duur van het eerste samenwerkingsjaar is de datum van ondertekening plus één jaar vanaf de datum van levering van de eerste lead(*). Zit u in een 'gecompliseerde' branch, dan kan de eerste lead wat langer op zich laten wachten.

(*) De maximale looptijd van het eerste samenwerkingsjaar is 18 maanden na ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst.

Hoe wordt een exacte prijsopgave opgebouwd
Een exacte prijsopgave kan alleen worden gemaakt op basis van uw eisen en wensen. Hierbij wordt vooraf een aantal zoektermen, die uw potentiële klanten zouden kunnen gebruiken om uw oplossing te zoeken, aan u gevraagd. Telefonisch kunnen we uitleggen wat hiermee wordt bedoeld. De zoektermen zijn de leidraad om te kunnen bepalen wat mogelijk het maximaal aantal leads die zich aanmelden per maand is en de concurrentie in de markt. Virgo gaat deze zoektermen analyseren en verrijken waarna de prijsopgave kan worden gemaakt. Als u met Virgo wilt samenwerken, dient u rekening te houden met de onderstaande tarieven.

Marketingabonnement versus leadprijs
Het marketingabonnement per land en per product of dienst is vanaf € 2.675,- ex. BTW per jaar (eerste jaar is de ingangsdatum de levering van de eerste lead). Voor het 1ste jaar komen hier inrichtingskosten bij. Het exacte bedrag is afhankelijk van het door u gewenste aantal zoekwoorden in combinatie met de concurrentie, waarop de marketing wordt ingericht. Het bedrag dat u betaalt voor een gekwalificeerde en overgedragen lead is vanaf € 115,- ex. BTW per lead. Indirect is dit het bedrag wat een nieuwe klant u kost.

Informatieaanvragen
Wenst uw organisatie ook informatieaanvragen te ontvangen, nadat deze door Virgo zijn gekwalificeerd als informatieaanvraag vanaf € 37,50 ex. BTW per aanvraag. 

leadgeneratie-leads-kopen-genereren-v3
Neem contact met ons op:

NL: +31  (0)30 - 808 0003
BE: +32 (0)14 - 480 243
DE: +49 (0)89 - 210 9495 1