Geschiedenis
Virgoleads is in 2010 opgericht door Hans van den Boog en Aldert van der Meer met samen meer dan 60 jaren (internationale) verkoop- en marketingervaring in zowel diensten als producten. Virgo betekent 'Maagd' in het latijn. Wij leveren u immers leads die maar eenmaal en wel aan u worden verkocht. Sinds 2012 is Virgo naast de Nederlandse en Belgische markt ook in Duitsland actief. Ook bedrijven van buiten de EU weten Virgo te vinden voor het genereren van hun leads. Door de internationale groei is in 2016 besloten om de operatie volledig te coördineren vanuit Duitsland. Daarbij zijn ook de aandelen volledig overgedragen aan Hans van den Boog.

Virgo aanpak werkt
De praktijk wijst uit dat de aanpak van Virgo werkt Klanten van Virgo halen conversies van 80% - 100% (nieuwe klanten). De kracht zit in de intermenselijke communicatie tussen de medewerkers van Virgo en de beslisser. Juist dit deel van het verkoopproces is essentieel om succesvol tot zaken te komen. Vandaar dat zelf genereren van leads tijdrovend, soms frustrerend/leuk, maar altijd kostbaar is. De tarieven van Virgo zijn niet onredelijk hoog, zodat ook bedrijven in het MKB of KMO met Virgo kunnen samenwerken.

Werkwijze
De werkwijze van Virgo om te komen tot goede, voordelige leadgeneratie en leadproviding vormt een zéér belangrijk gedeelte van het verkoopproces van de Klant. Door de schaalgrootte van Virgo is het mogelijk om de beste experts (SEO, AdWords, Social Media en Telemarketing, beschreven in de werkwijze) aan te trekken voor het marketen van de diensten en producten van Klanten. Wanneer bedrijven dit zelf willen organiseren kost dit een veelvoud van het marketingabonnement (zie leads kopen). Dit wordt nog duidelijker, wanneer de werkelijke 'Cost per lead' wordt berekend. Het marketingabonnement en de prijs per lead is ook voor het MKB of KMO haalbaar.

Leveranciers die hun woord nakomen
Als 'verkoper' ben je altijd op zoek naar goede klanten, maar als klant wil je alleen 'menselijke' verkopers spreken. Geen snelle gladde jongens, maar mensen die verstand van zaken hebben en kwaliteit leveren die in een gezonde verhouding staat tot de prijs.

Internetmarketingstrategie
Dat de visie op leadgeneratie werkt, blijkt uit de vraag van veel bedrijven of Virgo kan ondersteunen bij het ontwikkelen van een eigen strategie. Sinds 2012 is het mogelijk om de kennis en kunde van Virgo hiervoor in te zetten.

Visie
Wanneer u meer wilt weten over de visie, ontwikkelingen en strategie van Virgo als leadprovider c.q. leadgenerator voor Nederland, België en Duitsland, kunt u altijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mailen. Dit werkt het meest praktisch om hij veelal in (telefonische) bespreking is.

 

leadgeneratie-leads-kopen-genereren-v3
Neem contact met ons op:

NL: +31  (0)30 - 808 0003
BE: +32 (0)14 - 480 243
DE: +49 (0)89 - 210 9495 1