b2b sales leadsLeads kopen kan iedereen, maar leads (klanten met een potentiële koopbehoefte) tijdig opvolgen is essentieel, zodat een hot lead niet afkoelt is alleen voor opdrachtgevers c.q. Klanten van Virgo weggelegd. Mogelijk komt het arrogant over, maar Virgo wenst alleen samen te werken met opdrachtgevers die binnen 8 werkuren opvolging geven aan de leads. De reden hiervoor is, dat het niet tijdig opvolgen van een lead ten koste gaat van het bedrijfsresultaat van de opdrachtgever maar indirect ook imagoschade oplevert voor Virgo. U kunt bij Virgo Nederlandse, Belgisch, Duitse, Engelse of Franse leads kopen. Leads kopen en adequaat opvolgen leidt tot een hoge conversie naar new business. Leads kopen bij Virgo vraag ook van u een inspanning, want samen met u zijn we succesvol. Virgo leeft tenslotte van de gekwalificeerde leads. Uiteraard dient u te betalen voor het inrichten van het proces, het bouwen van een marketingwebsite en de promotie daarvan. Echter de kosten wegen niet op tegen een Adwords campagne. Leads kopen via Virgo kost u uiteindelijk een derde van wat een Adwords campagne u kost.

Praktijk
Bij Virgo worden de leads gekwalificeerd door onze medewerkers. Nadat een aanvraag is binnengekomen wordt deze beoordeeld. Ziet de lead er ogenschijnlijk serieus uit (geen telefoonnummer '12345678'), dan wordt de lead gebeld. We stellen een aantallen vragen die we in samenspraak met u hebben opgesteld, om te bepalen of de lead voldoet aan uw klantprofiel. Bij een positieve beoordeling wordt de lead doorgestuurd naar het mailadres wat u heeft opgegeven. In de praktijk volgen de klanten van Virgo de leads zeer goed op. De aangeleverde leads worden op waarde geschat door de commerciële medewerkers van de klant. Doordat de verkopers of vertegenwoordigers met de leads 'gemakkelijk' een nieuwe klant kunnen maken, zijn deze ook gedreven om de leads op te volgen. Hierdoor ontstaat vertrouwen naar diverse kanten, waarbij alle partijen enthousiast zijn over de resultaten en de samenwerking. 

Arrogant
Soms wordt Virgo beschouwd als een arrogante organisatie. Dit wordt gezegd door bedrijven waarmee wij niet wensen samen te werken. Zij willen wel graag leads kopen bij Virgo, maar als wij niet succesvol kunnen zijn, dan bedanken we voor de eer. Succesvol zijn, wordt bepaald door diverse factoren. Dat kan zijn de reputatie van uw organisatie in de markt, het soort diensten of producten wat u verkoopt of dat er geen 'klik' is tussen uw organisatie en de onze. Bij Virgo willen we werken met leuke klanten die begrijpen het model waarmee wij werken niet direct per morgen lead oplevert. Echter de leads die wij leveren zijn dusdanig goed, dat u al omzet in uw 'kassa' heeft, nog voordat wij u de factuur hebben gestuurd. Arrogant worden wij ook genoemd, wanneer wij niet wensen mee te werken aan een No Cure, No Pay afrekenmethode. Het is met name het inrichtingsproces waar u als klant en wij als Virgo in investeren. U met een geldbedrag en input die wij nodig hebben om een marketingsite kunnen bouwen en promoten. Vanuit Virgo trainen we de mensen en promoten de website. Uiteindelijk gaat u en ook wij gelukkig worden als de leads worden gegenereerd, omdat wij bij Virgo leven van de leadopbrengsten. Naarmate het leadvolume lager is, wordt het bedrag per lead hoger. We bepalen dan ook op basis van een zoekwoordenlijst (die u aanlevert) of er een zinnig netto zoekvolume overblijft. Dit is bepalend voor uw en onze omzet.

Samenwerking
Kunt u zich vinden in de aanpak van Virgo? Wilt u voordelige leads kopen in het B2B- en/of B2C-segment en de leadgeneratie door Virgo laten verzorgen? Wilt u leads kopen in samenwerking met Virgo? Dan komen we graag met u in contact.

leadgeneratie-leads-kopen-genereren-v3
Neem contact met ons op:

NL: +31  (0)30 - 808 0003
BE: +32 (0)14 - 480 243
DE: +49 (0)89 - 210 9495 1