Leads kopen exclusief voor uw organisatie van prospects met een koopbehoefte doet u bij Virgoleads. Wij werken alleen samen met opdrachtgevers die binnen 8 werkuren opvolging geven aan de leads. De reden hiervoor is, dat het niet tijdig opvolgen van een lead ten koste gaat van uw en ons imago. De Virgoleads medewerkers geven aan dat u binnen 8 werkuren belt. Indien dit niet mogelijk is, gaat de potentiële klant naar ons bellen... Door een adequate opvolging heeft u een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten.

Onderscheid leads kopen via Virgoleads

Leads kopenLeads kopen via Virgoleads en onze werkwijze betekent:

  • We werken exclusief voor uw organisatie in uw branche en regio
  • Leads worden niet doorverkocht aan andere partijen
  • Menselijke kwalificatie van uw business leads
  • Conversie 80% - 100% naar nieuwe klanten
  • Garantie op de kwaliteit van uw business leads
  • Duidelijk vastgelegde afspraken in het DAP
  • Vast aanspreekpunt binnen Virgoleads
  • Transparante tarieven

Praktijk

Bij Virgoleads worden de leads gekwalificeerd door onze medewerkers. Ziet de lead er ogenschijnlijk serieus uit (geen telefoonnummer '12345678'), dan wordt de potentiële klant gebeld. We stellen vragen die we in samenspraak met u hebben opgesteld. Hiermee bepalen we of de lead voldoet aan uw klantprofiel. Bij een positieve beoordeling wordt de lead doorgestuurd naar het mailadres wat u heeft opgegeven. In de praktijk volgen de klanten van Virgoleads zeer goed op. Doordat de verkopers of vertegenwoordigers met de leads 'gemakkelijk' een nieuwe klant kunnen maken, zijn deze ook gedreven om de leads op te volgen. Hierdoor ontstaat vertrouwen naar diverse kanten, waarbij alle partijen enthousiast zijn over de resultaten en de samenwerking. 

Samenwerken

Bij Virgoleads kunnen we niet werken op basis van een No Cure, No Pay afrekenmethode. Het is met name het inrichtingsproces waar u als klant en wij als Virgoleads in investeren. U met een geldbedrag en input die wij nodig hebben om een marketingsite te bouwen en promoten. Uiteindelijk gaat u en ook wij gelukkig worden als de leads worden gegenereerd, omdat wij bij Virgoleads leven van de leadopbrengsten. Naarmate het leadvolume lager is, wordt het bedrag per lead hoger. We bepalen dan ook op basis van een zoekwoordenlijst (die u aanlevert) of er een zinnig netto zoekvolume overblijft. Dit is bepalend voor uw en onze omzet.

Contact

Kunt u zich vinden in de aanpak van Virgoleads? Wilt u waardevolle leads kopen in het B2B- en/of B2C-segment? Dan komen we graag met u in contact.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 88 63 69

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
 Menselijke leadkwalificatie
 Transparante tarieven
 Duidelijke afspraken