B2B Sales Leads

Leads kopen kan iedereen, maar leads (klanten met een potentiële koopbehoefte) tijdig opvolgen is essentieel, zodat een hotlead niet afkoelt is alleen voor opdrachtgevers c.q. Klanten van Virgo weggelegd. Mogelijk komt het arrogant over, maar Virgo wenst alleen samen te werken met opdrachtgevers die binnen 8 werkuren opvolging geven aan de leads. De reden hiervoor is, dat het niet tijdig opvolgen van een lead ten koste gaat van het bedrijfsresultaat van de opdrachtgever maar indirect ook imagoschade oplevert voor Virgo. U kunt bij Virgo Nederlandse, Belgisch, Duitse, Engelse of Franse leads kopen. Op termijn bestaat kunt u ook voor de Turkse markt B2B en B2C leads kopen.

Praktijk
In de praktijk volgen de klanten van Virgo de leads zeer goed op. De aangeleverde leads worden op waarde geschakt door de commerciële medewerkers van de klant. Doordat de verkopers of vertegenwoordigers met de leads 'gemakkelijk' een nieuwe klant kunnen maken, zijn deze ook gedreven om de leads op te volgen. Hierdoor ontstaat vertrouwen naar diverse kanten, waarbij alle partijen enthousiast zijn over de resultaten en de samenwerking.

Samenwerking
Kunt u zich vinden in de aanpak van Virgo? Wilt u voordelige leads kopen in het B2B- en/of B2C-segment en de leadgeneratie door Virgo laten verzorgen? Dan komen we graag met u in contact ook wanneer u geen leads wilt kopen, maar elke lead via uw eigen website wilt genereren.

leadgeneratie-leads-kopen-genereren-v3
Neem contact met ons op:

NL: +31  (0)30 - 808 0003
BE: +32 (0)14 - 480 243
DE: +49 (0)89 - 210 9495 1