Leads genereren

Leads genereren exclusief voor uw organsinatie is mogelijk bij Virgoleads. De vraag is wat u verstaat onder leads genereren? Leads genereren met Virgoleads houdt in dat u in contact komt met organisaties of consumenten die een koopbehoefte hebben. In de leadgeneratie branche bestaat het generen van leads ook uit het genereren van informatie-aanvragen. Door het menselijke kwalificatieproces van Virgoleads krijgt u alleen verkoop leads aangeleverd. Uiteraard kunnen we ook afspraken maken over het aanleveren van de informatie-aanvragen. Door een adequate opvolging heeft u een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten.

Onderscheid leads genereren

Leads genererenWat is het verschil in werkwijze tussen leads genereren met Virgoleads en andere aanbieders:

  • We werken exclusief voor uw organisatie in uw branche en regio
  • Leads worden niet doorverkocht aan andere partijen
  • Menselijke kwalificatie van uw business leads
  • Conversie 80% - 100% naar nieuwe klanten
  • Garantie op de kwaliteit van uw business leads
  • Duidelijk vastgelegde afspraken in het DAP
  • Vast aanspreekpunt binnen Virgoleads
  • Transparante tarieven

Leads genereren B2B en B2C

De wijze van leads genereren is sterk afhankelijk van de te benaderen doelgroepen. De criteria en de wijze van communiceren wordt vastgelegd in het Dossier Afspraken en Procedures (DAP). Dit klinkt mogelijk bureaucratisch, maar is dit niet. Het DAP draagt bij aan een soepele en professionele samenwerking, waarin de wederzijdse verwachtingen zijn beschreven. 

Exclusiviteit

Als u met Virgoleads samenwerkt bent u zeker van dat u de leads exclusief krijgt aangeleverd. Een lead wordt alleen aan u verkocht en niet aan uw concurrenten. Door op deze manier te werken bent u de enige marktpartij die met de klant in contact treedt. De exclusiviteit draagt bij aan uw commerciële succes.

Verwachting

Aangezien Virgoleads de leads niet doorverkoopt en een reputatie van kwaliteit wenst hoog te houden, is het noodzakelijk dat uw organisatie binnen acht werkuren de lead opvolgt. Tijdens de kwalificatiegesprekken met uw potentiële klanten geven de marketeers van Virgo aan dat uw organisatie contact opneemt binnen acht werkuren. Mocht dit niet tijdig gebeuren, dan gaat uw potentiële klant naar Virgo bellen. Dit is niet alleen nadelig voor uw organisatie, maar ook voor het imago van Virgo. U haalt uw commerciële successen doordat u een snelle opvolging geeft aan de leads. Het zijn tenslotte 'Hot' leads.

Samenwerking

Wilt u leads genereren in samenwerking met Virgoleads? Neemt u dan contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 88 63 69

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
 Menselijke leadkwalificatie
 Transparante tarieven
 Duidelijke afspraken