Als Leadprovider geneert Virgoleads exclusieve leads in het B2B- en B2C-segment. In totaal bestaat het spectrum uit zo'n 50-60 verschillende branches. Door onze werkwijze maken we het verschil als leadprovider. We kwalificeren leads op basis van het gewenste klantprofiel van onze klanten. Na de menselijke kwalificatie wordt de lead overgedragen aan onze klant. Deze neemt contact op met de prospect binnen 8 werkuren. Sneller mag altijd wat de conversie naar nieuwe klanten vergroot. Door een adequate opvolging heeft u een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten.

Onderscheid leadprovider Virgoleads

leadproviderWat is het verschil in werkwijze tussen Virgoleads en andere leadproviders:

  • We werken exclusief voor uw organisatie in uw branche en regio
  • Leads worden niet doorverkocht aan andere partijen
  • Menselijke kwalificatie van uw potentiële leads
  • Conversie 80% - 100% naar nieuwe klanten
  • Garantie op de kwaliteit van uw leads
  • Duidelijk vastgelegde afspraken in het DAP
  • Vast aanspreekpunt binnen Virgoleads
  • Transparante tarieven

Kwaliteitsverschil per leadprovider

In de praktijk is er een groot kwaliteitsverschil tussen de leadproviders. Van callcenters tot internetmarketingbureaus die louter werken op de webbased-manier als leadprovider. Hierbij moeten potentiële klanten diverse webformulieren invullen en zelf aangeven wat men denkt nodig te hebben. Het enige wat een dergelijke leadprovider controleert is of de velden volledig zijn ingevuld en er geen 'schuttingtaal' dan wel onzinnige telefoonnummers zijn ingevuld. Wat niet duidelijk wordt is of het een informatieaanvraag of een organisatie met een koopbehoefte!

Exclusiviteitsafspraak met leadprovider 

Virgoleads werkt als leadprovider volgens het exclusiviteitprincipe. Uw organisatie kan als enige de leads kopen. In de praktijk blijkt dat hierdoor, in combinatie met het kwalificatieproces, een conversie van 80 tot 100 procent naar 'new business' ontstaat. Hierdoor is de 'Cost per lead' ten opzichte van de concurrentie heel laag. Een ander voordeel is dat een potentiële klant niet wordt benaderd door een vijftal leveranciers. 

Samenwerken met Virgoleads als leadprovider

Wilt u samenwerken met Virgoleads, waarbij Virgoleads voor u de leads genereert? Wacht niet te lang, wanneer wij al werken voor uw concurrent kunnen we niet voor uw organisatie werken als leadprovider. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 88 63 69

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
 Menselijke leadkwalificatie
 Transparante tarieven
 Duidelijke afspraken