Als leadgenerator zorgt Virgoleads ook voor de kwalificatie van uw B2B of B2C leadsd. Als u een leadgenerator inschakelt, dan moet het gaan om leads met een 'koopbehoefte'. De professionaliteit van Virgoleads bestaat uit het kwalificeren en het verrijken van de leads. U of uw verkoopmedewerkers krijgen aanvullende informatie over de potentiële klant op basis van uw klantprofiel. Dit leidt voor uw organisatie tot een conversie van 80% - 100% 'new business'.

Onderscheid leadgenerator Virgoleads

leadgeneratorWat is het verschil in werkwijze tussen Virgoleads en andere leadgenerators:

  • We werken exclusief voor uw organisatie in uw branche en regio
  • Leads worden niet doorverkocht aan andere partijen
  • Menselijke kwalificatie van uw leads
  • Conversie 80% - 100% naar nieuwe klanten
  • Garantie op de kwaliteit van uw leads
  • Duidelijk vastgelegde afspraken in het DAP
  • Vast aanspreekpunt binnen Virgoleads
  • Transparante tarieven

Achtergrond informatie leadgenerator

Sommige leadgenerators hanteren een volledig geautomatiseerd proces bij het genereren en kwalificeren van leads. Het gevolg is dat de conversie naar ‘nieuwe klanten’ of afspraken extreem laag is, omdat het proces onpersoonlijk is en het irritatie opwekt. Zeker wanneer 'potentiële klanten' allerlei webformulieren moet invullen. De prijzen voor u als opdrachtgever van dergelijke leads liggen veel lager, maar het houdt wel in dat u als klant c.q. leverancier veel tijd kwijt bent om de leads (ook de niet zinvolle) op te volgen. Vaak moet u 10 'leads' benaderen om slechts één nieuwe klant te kunnen maken. 

Langdurige samenwerking met leadgenerator Virgoleads

 
Virgoleads heeft een specifieke werkwijze ontwikkeld, welke zorgt voor een zeer hoge conversie tussen 80% en 100% nieuwe 'business'.  Het succes wordt bepaald door de snelle opvolging van de leads (liefst binnen 2 werkuren en ten laatste 8 werkuren). Wilt u samenwerken met Virgoleads als uw leadgenerator? Neem dan contact met ons op. Wilt u liever uw eigen website en/of webshop als leadgenerator laten fungeren, dan kan Virgoleads u hierin ondersteunen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 88 63 69

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
 Menselijke leadkwalificatie
 Transparante tarieven
 Duidelijke afspraken