Leadgeneration doet Virgoleads exclusief voor uw organisatie volgens het 'Pull-model'. Leadgeneration volgens de werkwijze van Virgoleads is het werven van potentiële klanten met een koopbehoefte. Ongeacht of uw organisatie zich richt op het B2B- of B2C-segment. Alle lead wordt gekwalificeerd door onze medewerkers en alleen naar uw organisatie doorgestuurd. Leadgeneration met Virgoleads houdt in dat we voor u werken in een afgebakende regio. Door een adequate opvolging heeft u een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten.

Onderscheid in leadgeneration

LeadgenerationWat is het verschil in werkwijze tussen Virgoleads en andere aanbieders van leadgeneration:

  • We werken exclusief voor uw organisatie in uw branche en regio
  • Leads worden niet doorverkocht aan andere partijen
  • Menselijke kwalificatie van uw leads
  • Conversie 80% - 100% naar nieuwe klanten
  • Garantie op de kwaliteit van uw leads
  • Duidelijk vastgelegde afspraken in het DAP
  • Vast aanspreekpunt binnen Virgoleads
  • Transparante tarieven

Zoekvolume bij leadgeneration

Op basis van de door u aangeleverde zoekwoorden, maken wij een zoekwoordstudie. Zo komen we uit op een bruto resultaat. Uw ideale klantprofiel wordt hieraan getoest om een netto volume te kunnen bepalen. Voordat we voor u aan de slag gaan, maken we het DAP (Dossier met Afspraken en Procedures). Aan de hand van dit document wordt gewerkt. Tevens is hierin het klantprofiel verwerkt. Het netto zoekvolume is bepalend voor de prijs die u betaalt per lead. 

Kwalificatie tijdens leadgeneration

De menselijke kwalificatie werkt perfect, doordat we uw potentiële klant gaan bellen. Tijdens het telefoongesprek krijgen we meer informatie dan je ooit met een invulscherm via een website kunt krijgen. We voegen de verkregen informatie toe aan de lead, zodat het voor u makkelijker wordt om de lead op te volgen. Wij geven al aan dat iemand van uw organisatie gaat bellen.

Opvolging bij leadgeneration

De opvolging door u of uw medewerkers is cruciaal voor de succes-rate. We gaan uit van maximaal acht werkuren respons richting de klant. Vanuit de praktijk weten we dat de grootste scoringskans ontstaat wanneer u binnen twee werkuren belt. Door een 'hot' lead snel op te volgen voorkomt u dat de prospect verder gaat zoeken. Zou u te traag zijn met het opvolgen van de lead, dan is dit schadelijk voor uw imago. Wij hebben verteld tegen de prospect dat uw organisatie gaat bellen.

Samenwerken

Wilt u voor uw leadgeneration samenwerken met Virgoleads? Neemt u dan contact met ons op.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 88 63 69

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
 Menselijke leadkwalificatie
 Transparante tarieven
 Duidelijke afspraken