Leadgeneratie uitbesteden bij Virgoleads, hiermee bereikt u een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten. Voor sommige leadproviders betekent leadgeneratie ook het vergaren van informatieaanvragen of ledenwerving. Voor Virgo is leadgeneratie (het genereren van exclusieve leads alleen voor uw organisatie) het in contact brengen van uw organisatie met potentiële klanten die een (koop)behoefte hebben in aan uw producten of diensten. Dit kunnen klanten zijn in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk. De meest effectieve en voordeligste methode van leadgeneratie is sterk afhankelijk van de doelgroep en het marktsegment waarop een organisatie zich richt. Hierdoor is leadgeneratie in te delen in drie hoofdgroepen: B2B, B2G en B2C. Dit zijn de afkortingen voor de zakelijke markt (B2B = Business to Business), niet commerciële organisaties (B2G = Business to Gourvernment) en de particuliere markt (B2C = Business to Consumer). Een bedrijf dat iets wenst te verkopen kan zich op meerdere marktsegmenten richten.

B2B / B2C
leadgeneratie v.0.2Virgo heeft zich gespecialiseerd in voordelige B2B leadgeneratie en B2C leadgeneratie, waarbij de kwalificatie van een lead wordt uitgevoerd door 'Bachelors' of gelijkwaardig werk- en denkniveau. De benadering van het B2B- en B2C-segment zijn zeer verschillend. Het speelt geen rol of het gaat om diensten of producten. 

Kwaliteit
De kwalificatie en kwaliteit van de leads is gebaseerd op de criteria van de opdrachtgever. De opdrachtgever weet daardoor welke leads men kan verwachten. De criteria zijn mede bepalend voor het aantal 'netto' leads dat gegenereerd wordt. Hoe hoger de lat, des te minder leads, maar de leads die er zijn leiden naar omzet c.q. business. De manier van samenwerken van Virgo met haar opdrachtgevers is gebaseerd op wederzijds respect. Het is een samenwerking waarbij Virgo tracht de opdrachtgever inzicht te geven in de werking van de te benaderen markt. Het kan voorkomen dat een websitebouwer alleen klanten wenst die een budget hebben van minimaal € 2000,- voor de bouw van een website. In de praktijk spreken marketeers van Virgo vaak beslissers die nog weinig inzicht hebben in wat een website of webshop met scoringspotentie (hoge ranking in Google) kost. Door de klant te adviseren minder 'eng' te redeneren, kan deze over een periode van drie jaren een veelvoud aan een potentiële klant verdienen. Uiteraard bepaalt de opdrachtgever zelf welke creteria wenselijk zijn en doorgevoerd worden.

Eerste leads
De periode van ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst enhet opstellen van het DAP (Dossier met Afspraken en Procedures) tot aan de aanlevering van de eerste leads kan zes maanden zitten of meer zitten. De samenwerking is voor een minimale periode van één jaar en gaat pas in wanneer de eerste lead is aangeleverd. Het inrichten en onderhouden van de marketingstructuur wordt betaald middels het marketingabonnement. Virgo betaalt haar medewerkers vanuit de gegenereerde leads. Het is cruciaal dat er goede leads worden gegeneerd. Om dat te waarborgen betaalt Virgo € 50,- aan de opdrachtgever wanneer een lead niet voldoet aan de criteria. Het kwaliteitsmechanisme van Virgo zorgt er voor, dat er geen slechte leads worden doorgestuurd. Uw verkopers kunnen hun tijd op deze manier optimaal benutten, waardoor het rendement stijgt.

N.B. heeft u behoefte aan leads op korte termijn (binnen 2 weken), dan kan Virgo op basis van een door u aangemaakt Google-account ook Adwords-campagnes starten. Hierbij brengt Google elke 'click' bij u in rekening. Dit kan worden gebruikt als voorloper op de hoge google ranking van de voor u gebouwde internetpagina's.

Resultaat
Door een duidelijke onderscheiden focus te houden op B2B leadgeneratie en B2C leadgeneratie is Virgo in staat om kwaliteit te leveren en een conversie te realiseren van 80 tot 100 procent naar nieuwe klanten voor de opdrachtgevers. Mochten uw salesmensen niet in staat zijn om de leads te scoren, dan is het een overweging om de kwaliteiten van uw 'verkopers' te reviewen. Leadgeneratie is het doel van Virgo in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Franrijk. Dit kunnen we doen middels onze actuele kennis van SEO, Social Media en Linkbuilding. Als u liever de leadgeneratie via uw eigen website en/of webshop wilt doen, dan Virgo u ook hierin ondersteunen met kennis en kunde. Neemt u contact met ons op om uw wensen met betrekking tot leadgeneratie te bespreken.

 

 

leadgeneratie-leads-kopen-genereren-v3
Neem contact met ons op:

NL: +31  (0)30 - 808 0003
BE: +32 (0)14 - 480 243
DE: +49 (0)89 - 210 9495 1