Business leads genereert Virgoleads exclusief voor uw organisatie volgens het 'pull-model'. Hierbij routeren wijn prospects in het B2B- en B2C-segment naar informatiepagina's binnen het internet. Zij vullen contactgegevens in, waarna we deze prospects telefonisch benaderen om enkele vragen te stellen. Door deze vorm van business leads genereren verrijken we de leads. Bedrijven die op zoek zijn naar uw producten of diensten komen vrijwillig terecht in ons systeem. Op basis van uw klantprofiel wordt bepaald of deze lead voldoet aan uw wensen. Hierdoor hoeft u alleen tijd te besteden aan interessante prospects. Door een adequate opvolging heeft u een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten.

Onderscheid generatie business leads

business leadsWat is het verschil in werkwijze tussen Virgoleads en andere business leadproviders:

  • We werken exclusief voor uw organisatie in uw branche en regio
  • Leads worden niet doorverkocht aan andere partijen
  • Menselijke kwalificatie van uw business leads
  • Conversie 80% - 100% naar nieuwe klanten
  • Garantie op de kwaliteit van uw business leads
  • Duidelijk vastgelegde afspraken in het DAP
  • Vast aanspreekpunt binnen Virgoleads
  • Transparante tarieven

Zoekvolume van uw business leads

Voorafgaand aan de samenwerking maken wij een zoekwoordstudie om het gemiddeld bruto zoekvolume te bepalen. Op basis van deze aantallen en uw klantprofiel kunnen we een inschatting maken van het netto potentieel. Tijdens het genereren uw business leads kunnen we in overleg met u het klantprofiel ook aanpassen. Het nieuwe klantprofiel is van kracht nadat dit is verwerkt in het DAP en ook door beide partijen goedgekeurd.

Exclusief genereren van uw business leads

Virgoleads genereert exclusief business leads voor uw organisatie in een specifieke branche en regio.  Hierdoor bent u de enige die de lead ontvangt. Wat wij van u verwachten is een snelle opvolging van de lead. Standaard spreken we af binnen 8 werkuren, maar beter is twee binnen werkuren. De prospect weet dat u contact gaat opnemen, want wij hebben dit aangegeven tijdens de kwalificatie.

DAP voor genereren business leads

Waar de lead naartoe gemaild dient te worden na de kwalificatie door Virgoleads, het klantprofiel, afhandeling van informatie-aanvragen en communicatielijnen worden beschreven in het DAP. Dit is de afkorting voor Dossier met Afspraken en Procedures. Wanneer er aanpassingen worden gemaakt in het DAP wordt de nieuwe versie gebruikt, nadat deze door beide partijen is geaccepteerd.

Samenwerking voor generatie business leads

Heeft u interesse in een samenwerking Virgoleads voor het genereren van uw business leads? Tijdens een telefoongesprek van tien minuten kunnen we uitleg geven over de mogelijkheden en doorlooptijden. U hoeft alleen uw contactgegevens in te vullen of ons te bellen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 88 63 69

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
 Menselijke leadkwalificatie
 Transparante tarieven
 Duidelijke afspraken