B2C Leadgeneratie exclusief voor uw organisatie is mogelijk bij Virgoleads. In de praktijk vergt B2C leadgeneratie een andere benaderingswijze van potentiële klanten. Het betreft hier consumenten c.q. particulieren waaraan uw organisatie een dienst of product wenst te verkopen. Samenwerken met Virgoleads betekent dat u slechts met één contactpersoon hoeft te spreken. De werkafspraken tussen uw organisatie en Virgoleads worden vastgelegd in het DAP (Dossier met Afspraken en Procedures). Hier zijn ook de kwalificatiecriteria opgenomen die uw organisatie aan een lead of potentiële klant stelt. Ook bij B2C leadgeneratie leidt adequate opvolging tot een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten.

Kwalificatie van de leads bij B2C leadgeneratie

b2c leadgeneratieU wilt alleen voordelige en gekwalificeerde leads ontvangen, waarbij u streeft naar een voordelige conversie tussen de 80 en 100 procent naar nieuwe klanten. Net zoals bij de B2B leadgeneratie geeft Virgoleads de garantie:'Niet goed, Geld toe!', hetgeen betekent dat u € 50,- krijgt indien een lead niet zou voldoen aan de afgesproken criteria. Daarbij hoeft u ook de lead niet te betalen. Het kwalificeren van de leads houdt in dat Virgolead persoonlijk contact opneemt met uw potentiële klanten. Hierdoor worden 'grappenmakers', te kleine klanten en andere onvolkomenheden uit het verkoopproces gehaald. Alleen de leads die voldoen aan de vooraf door u opgestelde criteria worden naar u doorgestuurd. Het is belangrijk dat u binnen acht werkuren na het aanleveren van de leads contact opneemt met de potentiële klant! Wacht u langer, dan neemt de interesse in uw product of dienst af en verkleint u de kans op succes. Tevens neemt het vertrouwen bij alle betrokkenen af.

Zoekwoorden onderzoek voor B2C leadgeneratie

Voordat Virgoleads een exacte offerte kan maken voor het uitvoeren van haar taak als B2C leadprovider voor u, wordt u gevraagd om zoekwoorden aan te leveren. Virgoleads gaat deze informatie bewerken, hierdoor komen nog een aantal andere gerelateerde zoekwoorden naar voren. Het aantal keren dat er naar uw product of dienst wordt gezocht binnen Google is de leidraad voor de samenwerking. Echter het maandelijks zoekvolume is niet alleen bepalend voor het te verwachten succes. De concurrentie op een zoekterm geeft een indicatie over het beperkte onderscheidend vermogen en daardoor de moeilijkheid om leads te genereren. Binnen drie werkdagen nadat u de zoekwoorden heeft aangeleverd krijgt u een offerte en het verwachte aantal 'bruto' leads.

Netto aantal leads bij B2C leadgeneratie

Het aantal verwachte leads is een bruto getal. Het netto aantal wordt vooral bepaald door uw criteria. Wilt u in de praktijk de criteria aanpassen ten behoeve van een hoger leadvolume of verminderen, dan is dit bespreekbaar. De nieuwe criteria worden vastgelegd in het DAP. Een indicatie van het aantal netto leads is bepalend voor het te betalen bedrag per lead.

Onderscheid B2C leadgeneratie

Wat is het verschil in werkwijze tussen leads genereren met Virgoleads en andere aanbieders:

  • We werken exclusief voor uw organisatie in uw branche en regio
  • Leads worden niet doorverkocht aan andere partijen
  • Menselijke kwalificatie van uw business leads
  • Conversie 80% - 100% naar nieuwe klanten
  • Garantie op de kwaliteit van uw business leads
  • Duidelijk vastgelegde afspraken in het DAP
  • Vast aanspreekpunt binnen Virgoleads
  • Transparante tarieven

Samenwerken voor B2C leadgeneratie met Virgoleads

Heeft u interesse om voor uw B2C leadgeneratie om met Virgoleads samen te werken? Klik dan hier.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 88 63 69

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
 Menselijke leadkwalificatie
 Transparante tarieven
 Duidelijke afspraken