B2B leads genereert Virgoleads exclusief voor uw organisatie volgens het 'pull-model'. Hierbij dirigeren wij potentiële klanten naar informatiepagina's, waar zij hun gegevens achterlaten. Vervolgens gaan we deze prospects telefonisch benaderen om enkele vragen te stellen. Door deze vorm van B2B leads generatie krijgen we meer informatie, dan via een online invulformulier. Bedrijven die op zoek zijn naar uw producten of diensten komen vrijwillig terecht in ons systeem. Op basis van uw klantprofiel wordt bepaald of deze lead voldoet aan uw wensen. Hierdoor hoeft u alleen tijd te besteden aan interessante prospects. Door een adequate opvolging heeft u een conversie van 80% - 100% naar nieuwe klanten.

Onderscheid generatie B2B leads

B2B leadsWat is het verschil in werkwijze tussen Virgoleads en andere B2B leadproviders:

  • We werken exclusief voor uw organisatie in uw branche en regio
  • Leads worden niet doorverkocht aan andere partijen
  • Menselijke kwalificatie van de B2B leads
  • Conversie 80% - 100% naar nieuwe klanten
  • Garantie op de kwaliteit van de leads
  • Duidelijk vastgelegde afspraken in het DAP
  • Vast aanspreekpunt binnen Virgoleads organisatie
  • Transparante tarieven

Zoekvolume B2B leads

Voorafgaand aan de samenwerking maken wij een zoekwoordstudie om het gemiddeld bruto zoekvolume te bepalen. Op basis van deze aantallen en uw klantprofiel kunnen we een inschatting maken van het netto potentieel. Tijdens het genereren de B2B leads kunnen we in overleg met u het klantprofiel ook aanpassen. De aanpassing wordt verwerkt in het DAP. Na ondertekening door beide partijen is het nieuwe DAP van kracht.

Exclusieve B2B leads

Virgoleads genereert alleen b2b leads voor uw organisatie in een specifieke branche en regio.  Hierdoor bent u de enige die de lead ontvangt. Wat wij van u verwachten is een snelle opvolging van de lead. Standaard spreken we af binnen 8 werkuren, maar binnen 2 werkuren vergroot het succes. Wij hebben al aangekondigd dat u of uw medewerkers contact opnemen. 

DAP voor generatie B2B leads

Waar de lead naartoe gemaild dient te worden na de kwalificatie door Virgoleads, het klantprofiel, afhandeling van informatie-aanvragen en communicatielijnen worden beschreven in het DAP. Dit is de afkorting voor Dossier met Afspraken en Procedures. 

Samenwerking generatie B2B leads

Heeft u interesse in een samenwerking Virgoleads voor het genereren van uw B2B leads? Tijdens een telefoongesprek van tien minuten kunnen we uitleg geven over de mogelijkheden en doorlooptijden. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)85 - 88 63 69

+32 (0)14 - 49 03 40

 Exclusieve samenwerking
 Menselijke leadkwalificatie
 Transparante tarieven
 Duidelijke afspraken